Social

# perchezitii capitala # masti de protectie #dezinfectanti #masti chirurgicale #perchezitii

Perchezitii in Capitala pentru evaziune cu masti de protectie si dezinfectanti

Procurorii si politistii de la Investigatii criminale si de la Omoruri din Capitala au facut perchezitii intr-un dosar de evaziune cu masti de protectie si dezinfectanti.

Perchezitiile au fost facute la trei adrese din Bucuresti si din Ilfov. In urma perchezitiilor politistii au gasit zeci de mii de masti de protectie si aproximativ o tona de dezinfectant, dar si numeroase perechi de ochelari si manusi de protectie.

Produsele au erau depozitate intr-un amanet si urmau sa fie vandute la suprapret, cererea fiind extrem de mare in aceasta perioada.

Produsele gasite au fost confiscate si urmeaza sa ajunga in spitale, unde este mare nevoie de ele.  

”Astăzi, polițiștii bucureșteni, cu sprijinul informativ al structurii specializate din cadrul ministerului, au descins în mai multe locații unde se aflau depozitate importante cantități de materiale de protecție și dezinfectanți cu care urma să fie aprovizionată “piața neagră”. Produsele indisponibilizate urmează a fi distribuite sistemului medical, care, chiar acum, are atât de mare nevoie de astfel de materiale în efortul comun de prevenire și combatere a răspândirii Covid19”, a scris Berbeceanu, potrivit realitateadinjustitie.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea