Social

#perchezitii Energy Holding #Energy Holding #perchezitii #evaziune fiscala

Perchezitii de amploare intr-un dosar de evaziune fiscala la Energy Holding

Procurorii de la Curtea de Apel Bucuresti si politistii fac, fac astazi 22 de perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Una dintre perchezitii are loc la sediul filmei Energy Holding, intr-un dosar de evaziune, spalare de bani si delapidare.

"Peste 100 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, au pus in aplicare 22 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si pe raza judetului Ilfov si 5 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalarea banilor in domeniul energetic si a serviciilor media", a anuntat Politia Capitalei intr-un comunicat de presa, potrivit mediafax.ro.

Politistii ridica documente financiar contabile si inscrisuri de la sediul unor firme printre care se numara si societatea Energy Holding. Prejudiciul adus statului este estimat la aproximativ 5.000.000 euro.

Pentru recuperarea prejudiciului adus statului roman, procurorii au dispus masuri asiguratorii prin instituirea sechestrului asigurator asupra unui numar de 14 imobile – terenuri extravilane, terenuri intravilane si constructii, identificate in proprietatea suspectilor - persoane fizice si persoane juridice, adauga mediafax.ro.

Sursa foto: mondonews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea