Social

#arbitraj #gheorghe constantin #fc arges #dare de mita #dna #cornel penescu

Perchezitie DNA la FRF

Dupa retinerea finantatorului clubului FC Arges Pitesti , Cornel Penescu , acuzat de dare de mita de catre procurorii DNA, seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, gheorghe constantin a fost retinut si el si ofiterii DNA i-au sigilat biroul din sediul FRF.

Procurorii DNA au descins si la sediul clubului FC Arges din Pitesti, in timp ce ofiterii Serviciului Teritorial Pitesti au perchezitionat si locuinta lui Cornel Penescu.

"Am inteles ca este vorba despre meciurile lui FC Arges cu Universitatea Craiova, FC Brasov si Gloria Bistrita si ca exista suspiciuni ca domnul Penescu ar fi dat bani unor oameni din fotbal precum Cristian Nica, Marcel Savaniu si Aurel Bogaciu ", a spus Radu Nistor, avocatul lui Cornel Penescu, citat de Evenimentul Zilei.

Presedintele Comisiei centrale de arbitri, Gheorghe Constantin, este si el vizat referitor la partida disputata in 12 septembrie, intre echipele CS Otopeni si FC Arges, incheiata cu victoria pitestenilor cu scorul de 2-1. Biroul lui, sigilat de DNA, va fi perchezitionat in scopul adunarii de dovezi suplimentare inainte de formularea acuzatiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea