Social

# arome iaurt #iaurt de baut #activia pepene rosu

Pepene sau pina colada? Ce aroma ti se potriveste vara aceasta

Vara, corpul pierde o cantitate mai mare de apă și săruri minerale care trebuie compensate printr-un consum mai mare de lichide. În această perioadă, este nevoie să fie consumate lichide bogate în nutrienţi, iar iaurtul de băut este ideal într-o zi caldă de vară.

In spiritul verii si al nutritiei sanatoase, Danone a lansat doua noi sortimente de Activia Iaurt de baut: cu pepene rosu si Pina Colada. „Campania se bazează pe dualitatea verii, un sezon în care suntem atât „relaxați”, adică ne tolănim pe plajă, la soare, dar și „activi”, adică suntem dornici de aventură și experiențe noi”, poveștete Anca Ignat, Senior Brand Manager Activia.

Pe platforma www.activia.ro utilizatorii sunt invitați să voteze gustul acestei veri. Ei pot alege ce vară preferă: Vara #PinaColada sau Vara #PepeneRoşu votând produsul preferat și vor intra asfel în competiția verii. Dacă vara câștigătoare va fi #PinaColada, premiul constă într-o săptămână de relaxare în Palma de Mallorca, iar dacă vara câștigătoare va fi #PepeneRoşu, premiul este o săptămână de sporturi de apă şi aventură în Antalya.

În plus, în fiecare săptămână pot câştiga ceva special pentru vară:biciclete Biciclop.ro, ochelari de soare de la Optiplaza și loțiuni de plajă Garnier.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea