Social

#pensii #concedieri posta romana #pensii aprilie

Pensiile vor fi achitate cu 3 zile mai devreme in luna aprilie

Compania Nationala Posta Romana SA (CNPR) va achita cu trei zile in avans pensiile din luna aprilie, a anuntat, miercuri, Posta Romana.

"Pentru a veni in sprijinul tuturor beneficiarilor, in perioada Sarbatorilor Pascale, Posta Romana a convenit, de comun acord cu Casa Nationala de Pensii Publice si Casele de Pensii Sectoriale (Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii), achitarea in avans a drepturilor de protectie sociala din sistemul public de pensii, asigurari sociale de stat, IOVR, agricultori si pensii militare", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale Posta Romana SA (CNPR).

Pensiile se vor achita in perioada 11 – 25 aprilie, la domiciliul beneficiarului. In ceea ce priveste platile restante, aceste vor fi facute tot la domiciliu, pana la data de 25 aprilie. Achitarea mandatelor de plata avizate, a caror beneficiari nu au fost gasiti la domiciliu, se va efectua pana in penultima zi lucratoare din luna (27 aprilie), la sediul subunitatilor postale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea