Social

#recalculare pensii #pensii militare

Pensiile militare revin la sumele de dinainte de recalculare

Camera Deputatilor a adoptat astazi proiectul de lege conform caruia pensiile militare, care au fost recalculate in anul 2010, revin la nivelul de dinainte de recalculare. Proiectul a fost adoptat cu 262 de voturi "pentru", 15 voturi "impotriva" si 22 de abtineri.

Astfel, noul proiect de lege prevede ca pensiile militare recalculate in 2010, ale caror cuantumuri sunt mai mici decat cele pentru luna decembrie 2010, se vor plati incepand cu luna octombrie 2013.

Acest proiect a fost demarat de mai multi parlamentari PSD si PNL, printre care se numara Gabriel Oprea, Corneliu Dobritoiu, Gabriel Vlase, George Scutaru, Mihaita Calimente si Radu Stroe.

George Scutaru a declarat, dupa adoptarea acestei legi, ca acest proiect este unul dintre primele obiective pe care USL a reusit sa il atinga, si anume, revenirea la pensiile militare la cuantumul din 2010, dupa ce Guvernul Boc a cerut recalcularea acestora.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea