Social

#pensii in avans #fonduri de pensii #pensii 2013

Pensiile ar putea creste cu 4% in 2013

Pensiile ar putea fi majorate cu patru procente incepand cu luna ianuarie a anului viitor, se arata intr-un comunicat dat publicitatii miercuri de Ministerul Finantelor.

"Guvernul Ponta a hotarat ca este o prioritate majorarea pensiilor si se ia in calcul, la definitivarea proiectului de buget pe anul 2013, o majorare a acestora cu circa 4% incepand cu luna ianuarie 2013, in conformitate cu Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice", se precizeaza in comunicat.

Pe de alta parte, Ministerul Finantelor a mai anuntat ca Guvernul a aprobat mentinerea drepturilor salariale ale angajatilor din sectorul bugetar la nivelul celor din luna decembrie 2012. Salariile din decembrie includ si majorarea de 7,4% care asigura recuperarea integrala a reducerilor de 25% aplicate in vara anului 2010. Bugetarii isi vor primi salariile majorate cu 7,4% in cursul lunii ianuarie, fiind deja alocate fondurile necesare platilor.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea