Social

#mircea stanescu #moarte deputat #proces accident

Pe urmele mortii lui Mircea Stanescu

Ultimile zile din viata deputatului PSD Mircea Stanescu , fiului jurnalistului Sorin Rosca Stanescu , il contureaza pe aceasta drept un om care nu lasa senzatia ca s-ar afla la limita disperarii. Sau cel putin asa reiese din declaratiile celor ce l-au intalnit inainte de a muri.

Povestea sinuciderii lui Mircea Stanescu dezvaluie un personaj care nu a tradat nicio clipa ca s-ar afla la limita disperarii.

Avocatii sai sustin ca fostul deputat putea scapa cu o pedeapsa de numai doi ani cu suspendare, pentru accidentul mortal, din decembrie 2008, de care este invinuit , scrie Evenimentul Zilei.

Ce a facut deputatul inainte de a fi gasit mort? Pe 4 ianuarie a mers insotit de logodnica sa la avocatul Catalin Dancu pentru a dicuta despre procesul privind accidentul produs pe 27 decembrie. Acesta se arata chiar optimist in ceea ce priveste rezolutia cazului.

"A sustinut si atunci ca nu el conducea masina. Nu a dat de banuit ca ar fi deprimat sau daramat", spune avocatul. In aceeasi seara, Mircea Stanescu este vazut in compania unor prieteni, intr-un restaurant.

Pe 5 iaunuarie soferul fostului deputat opreste masina in fata imobilului si asteapta minute in sir ca acesta sa coboare. Ingrijorat, o anunta pe logodnica acestuia, care incearca, fara succes, sa-l contacteze telefonic.

In jurul orei 12.00, Marilena Molnar ii anunta pe avocati, plangand, ca Mircea Stanescu nu raspunde la telefon. Avocatii ii anunta apoi pe parintii lui Mircea Stanescu de faptul ca acesta nu raspunde la telefon. Aflati peste granita, parintii isi dau acordul ca Dancu si asociatii sai sa patrunda cu forta in apartament.

In urma intrarii in apartament, avocatii au gasit acolo un fel de depozit, camere de luat vederi, casete, peste tot, praf de doua degete pe televizor. Pe biroul din dormitor se mai afla un pistol, altul decat arma folosita de Stanescu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea