Social

#cetatean #autoritati #imparte.ro # cere.ro

"Pe tine ce te framanta? Voteaza"

Se implinesc 5 ani in care CeRe continua sa sustina < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/ca" title="ca">ca cetatenii trebuie sa se implice in deciziile publice si ca e firesc ca autoritatile sa ii consulte pe cei afectati de hotararile luate de ei.

De ziua lor, CeRe vor sa faca un cadou, si anume, o campanie de advocacy . Vor sa lupte pentru o cauza care ii afecteaza pe cetatenii de la CeRe.

CeRe a ales trei subiecte de campanie, iar pentru unul dintre ele membrii CeRe vor realiza propria campanie pe care o desfasoara voluntar, pentru ca si cei de la CeRe sunt membrii unei comunitati (fie ea Bucuresti, Romania, comunitatea soferilor sau comunitatea celor care tin la linistea lor).

Asa ca, poti vota pana pe 19 aprilie pe site-ul www.ce- re .ro/campanie pentru ce campanie vrei sa se implice CeRe in urmatorul an.

Iata propunerile de campanii:

Campania 1: Informare si consultare ca la carte
Campania 2: Ridicarea masinilor - cheta pentru noi locuri de parcare
Campania 3: Coloane oficiale - fara prea multe surle si trambite

Rezultatele votului – odata cu suflatul in lumanari: 20 aprilie, de ziua Centrului de resurse pentru participare publica , cand se va da si startul campaniei alese de voi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea