Social

#vama #schengen # punct vama # portile de fier 1

Pe la Portile de Fier I nu se trece din cauza Schengen

Traficul prin Vama Portile de Fier I va fi oprit duminica, in vederea executarii unor lucrari pentru ca punctul vamal sa se alinieze standardelor europene, potrivit unui comunicat.

Astfel, intre orele 10.00 - 14.30, circulatia va fi oprita pentru ca, in timpul executarii lucrarilor tehnice, vor fi intrerupte comunicatiile de voce si date.

"In vederea indeplinirii cerintelor de integrare a Romaniei in Spatiul Schengen si in conformitate cu Strategia de management integrat a frontierei de stat, in urmatoarea perioada in unele locatii in care isi desfasoara activitatea structuri ale Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti se vor executa lucrari de conectare la reteaua electrica principala", a declarat comisarul sef Valeriu Pera, purtatorul de cuvant al IJPF Mehedinti.

Politistii recomanda celor care vor sa tranziteze granita romano-sarba in acel interval sa aleaga unul dintre urmatoarele puncte de frontiera: PTF Naidas - Kalugerovo si PTF Stamora Moravita-Vatin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea