Social

# usl #miting #raluca turcan #victor ponta

PDL vrea sa afle de unde provin banii cheltuiti la mitingul USL

PDL propune constituirea unei comisii parlamentare care sa afle de unde provin banii cheltuiti la mitingul pentru lansarea candidatilor USL, dat fiind ca in urma cu cinci luni "PSD era falit", dupa cum sustine vicepresedintele democrat-liberal Raluca Turcan.

"Acum cinci luni, PSD era falit si umbla din poarta in poarta sa-si plateasca datoriile, acum organizeaza un miting de 1,4 milioane de euro. Eu cred ca ar trebui constituita o comisie parlamentara de ancheta privind modul in care au fost cheltuiti banii si provenienta lor la lansarea candidatilor USL", a declarat Turcan pentru Mediafax.

In viziunea acesteia, USL este preocupat de "circ, fast si fanfaronada". In plus, senatorul PDL spune ca din cauza Guvernului USL credibilitatea Romaniei in Europa scade "de la o zi la alta".

Raluca Turcan a mai declarat ca daca ar face parte din USL si-ar cere scuze romanilor pentru mesajul pe care alianta l-a transmis intregii Europe, acela de a prefera sa organizeze "un spectacol exorbitant" in loc sa ofere solutii la actualele probleme ale tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea