Social

#pdl colaborare unpr #colaborare unpr #protocol pdl unpr

PDL va incheia un protocol de colaborare cu UNPR

Emil Boc, presedintele Partidului Democrat Liberal, a declarat ca PDL va incheia un protocol cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei ( UNPR ), conform Mediafax.

Decizia a fost anuntata in cadrul sedintei Colegiului Director al PDL, desfasurata duminica, la Parlament.

"PDL a decis, avand in vedere relatiile privilegitate, sa incheie un protocol de colaborare, de sustinere , nu alianta electorala, cu UNPR, fiind mandatata conducerea partidului sa finalizeze acest protocol, ca urmare a relatiei privilegiate pe care o avem in actul de guvernare impreuna cu partenerii de la UNPR", a declarat Boc.

El a mai precizat protocolul cu UNPR este de sustinere reciproca la alegerile locale.

Decizia semnarii protocolului PDL-UNPR l-a deranjat insa pe seful PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu. Acesta s-a opus sustinerii unor candidati comuni la locale, invocand situatia fostului membru PDL, Antonie Solomon , care vrea sa candideze la primaria Craiovei din partea UNPR, dar si faptul ca formatiunea condusa de Gabriel Oprea a racolat pana in prezent mai multi democrati-liberali.
 

Sursa foto : adevarul.ro (fotograf Marian Vilau)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea