Social

#clasa pregatitoare #bacalaureat profesional #motiune pdl

PDL solicita revenirea clasei pregatitoare la gradinita

Raluca Turcan, vicepresedintele PDL, a prezentat, duminica, principalele cereri cuprinse in motiunea simpla pe care democrat-liberalii o vor depune in cursul acestei saptamani impotriva Ecaterinei Andronescu, ministrul Educatiei.

Turcan spune ca PDL cere renuntarea la introducerea bacalaureatului profesional, precum si revenirea clasei pregatitoare la gradinita. Totodata, se solicita demisia premierului Victor Ponta.

"Ultima greseala pe care Guvernul Ponta este pe cale sa o produca este cea legata de transferarea din nou a grupei pregatitoare la gradinita, ceea ce ar impiedica practic la anul copiii de trei ani sa mearga la gradinita", a explicat Turcan.

"Guvernul Ponta a distrus sistematic organizarea pentru clasa pregatitoare si aceasta organizare a fost minutios pregatita de Guvernul PDL. La instalare, Guvernul Ponta a gasit toate lucrurile pregatite pentru inceperea sub bune auspicii a clasei pregatitoare", a mai sustinut Turcan.

Vicepresedintele PDL a mai spus ca motiunea, intitulata "Nu-i impiedicati pe copii de 3 ani sa mearga la gradinita", va fi depusa in prima sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea