Social

#psd #pdl #coalitie #dolj #demitere #servicii deconcentrate

PDL si PSD si-au impartit Doljul

Filialele judetene PSD si PDL din Dolj au incheiat conflictul, dupa ce si-au impartit conducerile deconcentratelor din judet.

Intrarea in vigoare a Ordonantei de Urgenta 37/2009 a permis demiterea tuturor directorii serviciilor deconcentrate , lasand cale libera coalitiei de guvernare in instalarea propriilor oameni.

Neintelegerile dintre filialele doljene ale PSD si PDL au fost rezolvate dupa lungi negocieri, in timpul carora protocolul de colaborare a fost incalcat de mai multe ori de catre ambele parti.

"Totul a fost conform protocolului. Primul care a ales a fost PSD. Urmatoarele doua noi, urmatoarele doua dansii. Am mers pe protocol, fiecare a ales ceea ce a considerat ca este mai important pentru politica de implementare a programului de guvernare. Nu e vorba de a ceda sau de a castiga, e vorba ca, intr-o asemenea procedura, nu reusesti sa iei ceea ce iti doresti, important este ca programul de guvernare sa se poata aplica, de acum incolo, cu reprezentanti ai partidulor care sunt acum in Guvern", a precizat Marian Jean Marinescu , unul dintre liderii PDL Dolj, citat de Cotidianul.

Dupa impartirea functiilor , reprezentantii celor doua partide au stabilit ca in viitorul apropiat sa fie luata in discutie si formarea unei majoritati in Consiliul Judetean Dolj.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea