Social

#coruptie #pdl # partidul democrat liberal # corupti

PDL sa-si asume coruptii!

Senatorul PDL Iulian Urban e declarat, pentru Ziare.com, ca problema coruptiei in formatiunea din care face parte trebuie rezolvata in primul rand de cei care propun in functii publice importante oameni care au sau ajung sa aiba probleme cu legea.

"Din punctul meu de vedere, in momentul de fata, politica asa-zisa 'de cadre' la multe niveluri in PDL este un dezastru si, desi la prima vedere foarte multi dintre liderii partidului se plang ca 'suntem la putere si de aia DNA trimite pe banda rulanta oameni din PDL, de aia ANI are ceva cu PDL', parerea mea este alta.

Atat ANI, cat si DNA fac un bine PDL-ului, pentru ca ne scot si ne pun pe tava toate aceste cadre care sunt plantate acolo cu un anumit scop, de catre anumite persoane si care nu fac altceva decat ca PDL sa arate ca PSD din anii 2000-2004", a declarat Urban .

Acesta s-a referit si la fostul sef ANOFM , Silviu Bian, aratand ca, dupa ce a fost arestat, toti spuneau ca stiau de practicile sale ilegale, dar nimeni nu a facut nimic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea