Social

#alianta #colaborare #pdl

PDL nu vrea alianta pre sau post-electorala cu PSD sau colaborare cu PNL

Liderul democrat-liberal, Emil Boc, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PDL nu are in vedere nicio alianta pre sau post- electorala cu PSD, si nici vreo colaborare cu un PNL condus de oamenii lui Calin Popescu Tariceanu.

Emil Boc a admis ca PDL a eliminat din Programul politic prevederea care interzicea colaborarea cu PSD, dar a sustinut ca, din punct de vedere politic, nu tot ce nu este interzis este si permis. "PDL nu are in vedere niciun fel de alianta pre sau post-electorala cu PSD", a anuntat Boc. El a completat ca, in privinta relatiei PDL-PNL, nu a aparut "nimic nou sub soare".

"Suntem de acceasi parte a spectrului politic, dar nu putem avea o colaborare cat timp PNL este condus de oamenii lui Tariceanu, care au tradat PDL, au tradat Alianta DA, l-au tradat pe presedintele Traian Basescu si au batut palma cu PSD", a spus Boc. (continuarea in Mediafax.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea