Social

PDL ar negocia cu PNL majoritatea in CGMB

Democrat-liberalii sunt dispusi sa negocieze cu PNL o eventuala majoritate in CGMB , ei urmand sa monitorizeze si eventual sa sanctioneze prin vot "abaterile" primarului Sorin Oprescu si ale Consiliului General de la programul "Solutii, nu discutii", au declarat surse PDL.

Surse democrat-liberale au precizat, luni, ca liderii PDL sunt dispusi sa negocieze cu PNL o eventuala majoritate in CGMB, fiecarui partid revenindu-i cate un viceprimar general, cel mai probabil cel democrat-liberal urmand a fi Razvan Murgeanu , care, in prezent, ocupa acelasi post.

Potrivit surselor PDL, strategia pe care democrat-liberalii vor sa o aplice este cea a unei "stranse monitorizari" a deciziilor primarului general Sorin Oprescu si Consiliului General, luandu-se in calcul eventuala sanctionare prin vot a acestora, in cazul in care actiunile lor administrative se vor "abate de la normalitate".

"Noi nu vom aplica strategia PSD din perioada mandatului lui Traian Basescu. Vom proceda corect, legal", au spus sursele PDL.

Acestea au aratat ca Vasile Blaga a avertizat duminica seara, in discursul sau, ca proiectul sau "Solutii, nu discutii" devine programul administrativ pentru Capitala al consilierilor PDL, care vor urmari pas cu pas aplicarea masurilor cuprinse in el.

"Trebuie sa se respecte acest program. Sa nu uitam, fara voturile consilierilor PDL, in CGMB nu se poate lua nicio decizie referitoare la patrimoniul Capitalei, pentru aceste hotarari fiind nevoie voturile a doua treimi din numarul consilierilor. Iar noi avem cei mai multi consilieri generali”, au completat sursele PDL. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea