Social

PD-L Tulcea este acuzat de presiuni, amenintari si trafic de influenta!

Presedintele PSD Tulcea , Trifon Belacurencu, a adus acuzatii grave la adresa reprezentantilor locali ai Partidului Democrat Liberal, acuzatii chiar cu iz penal!

Pentru inceput, Belacurencu l-a acuzat pe primarul Hogea ca isi face campanie pe spinarea contribuabilului din Tulcea si a dat si un exemplu."Domnia sa obliga, sub amenintarea desfacerii contractului de munca, personalul din aparatul propriu al Primariei sa purceada pe teren si sub masca identificarii problemelor cu care se confrunta cetatenii tulceni, de parca pana acum nu putea sa faca acest lucru, sa-i faca campanie si sa inregistreze numele si numarul de telefon al persoanei care este posibil sa-l voteze.

E foarte bine ca face lucrul acesta, dar sa nu o faca prin aparatul propriu al Primariei si in timpul programului de lucru al respectivului angajat. Tabelul care se completeaza de catre angajatul Primariei in timpul serviciului prin deplasari la locuinta cetatenilor din municipiul Tulcea cuprinde urmatoarele: numele si prenumele, ocupatia, apartenenta politica sau cu cine simpatizeaza, varsta, ce nevoi sunt in zona, pe care le poate rezolva in mod sigur domnul primar pana la alegeri".

PD-L are o brigada de racolare

In alta ordine de idei, Belacurencu a condamnat actiunile prin care PD-L a exercitat presiuni asupra unor membri ai altor partide pentru a-i forta sa treaca de parte acestora. (continuarea in Ziarul acum Tulcea)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziarul Acum Tulcea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea