Social

PD-L si-a lansat candidatii la presedintia CJ si primariile din judetul Galati

Fililala galateana a Partidului Democrat-Liberal (PD-L) si-a lansat, sambata, candidatii pentru presedintia Consiliului Judetului (CJ) si primariile din judet.

Lansarea s-a facut in prezenta prim-vicepresedintelui PD-L, Theodor Stolojan , si secretarului executiv Elena Udrea. Democrat-liberalii si-au desemnat candidatii in 63 dintre cele 64 de localitati ale judetului Galati, exceptie facand orasul Beresti, unde inca se mai poarta negocieri in privinta candidaturii pentru functia de primar .

Theodor Stolojan a laudat calitatea oamenilor care candideaza pentru PD-L Galati, remarcabili prin competenta , seriozitate, care nu vor sa ajunga la putere pentru a se capatui si care au facut ceva in viata.

Stolojan si-a exprimat convingerea ca Galatiul va deveni din rosu portocaliu , prin castigarea Primariei Galati de catre candidatul PD-L, omul de afaceri Andrei Lisinschi, si a CJ Galati, de catre Marius Gerard Necula, fost presedinte PLD Galati, dar si prefect PSD. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea