Social

#danie fuciu #png #pd-l #cgmb #coalitie #psd

PD-L risca pierderea Bucurestiului

Majoritatea PD-L - PNG din Consiliul General al Capitalei este amenintata de zvonurile plecarii lui Daniel Fuciu, consilier PNG, care s-ar putea muta la filiala bucuresti . Majoritatea risca insa sa fie pierduta, odata cu plecarea lui Daniel Fuciu, caruia i s-ar fi promis functia de secretar general al organizatiei PSD Ilfov , conform Gardianul.

Democrat liberalii si membrii PNG au ratat si pana acum votarea unor proiecte importante prin absenta unor membri. La votul bugetului Primariei Capitalei pe 2009, coalitia a reusit sa impuna cateva amendamente care ar fi modificat structura intregului buget.

Fuciu a negat plecarea in PSD, motivand prin dorinta de a-si pastra mandatul in CGMB. Daca Fuciu este exclus din PNG, el se poate inscrie intr-un alt partid pastrandu-si mandatul de consilier.

"Nu pot pleca la alt partid pentru ca imi pierd mandatul de consilier. Dar asta nu inseamna ca nu am conflict de idei si de principii cu cei de la PD-L si chiar cu colegii mei din PNG", a declarat Daniel Fuciu, citat de Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea