Social

#pdl #psd #prm #femei #politica

PD-L, PSD si PRM propun pentru Parlament tinere politiciene

Tinere, frumoase si ambitioase. Este reteta de succes in politica pe care pariaza mai multe sperante feminine ale politicii romanesti. In poseta mai multor doamne sau domnisoare politician s-ar putea afla pixul de ministru: al Culturii, al Educatiei sau, de ce nu, chiar al Internelor.

La PD-L, blondele sunt printre cele mai ambitioase. Elena Udrea a anuntat ca vrea sa ajunga deputat de Bucuresti, iar presa a scris ca nu se multumeste doar cu atat. Tinteste unul dintre cele mai importante portofolii: cel de ministru al Internelor . Colega sa de partid, Raluca Turcan , nu se mai multumeste nici ea cu mandatul de deputat si a ochit de mai multa vreme sefia ministerului Culturii.

Fiica cea mica a presedintelui a cochetat si ea o vreme cu ideea de a se lansa in deputatie dar se pare ca s-a razgandit intre timp: spune ca inca nu este pregatita.

Nici PSD nu duce lipsa de femei politician tinere, frumoase si ambitioase. La categoria posibil new entry in Parlament o avem pe Ana Birchall , sefa Departamentului de Educatie al PSD. Fosta consiliera a lui Mircea Geoana are planuri mari pentru urmatorii patru ani: vrea sa ajunga deputat de Bucuresti si ministru al Educatiei.

Ii face concurenta proaspata sa colega intrata in PSD, fost peremista Olguta Vasilescu . Fosta presedinta a Comisiei de Invatamant din Camera Deputatilor, Olguta Vasilescu nu a trecut la PSD ca sa-si piarda vremea. Dupa opt ani in Parlament, deputatia nu mai este cu siguranta o provocare pentru ea. Presa scrie ca i s-a promis o functie importanta in partid, cea de purtator de cuvant in locul lui Cristian Diaconescu. Si PRM scoate in prima linie ce are mai bun.

Relativ proaspata achizitie in randurile partidului, vedeta Oana Zavoranu, se pregateste sa faca marele pas: de la show-biz la Parlament. Si-a anuntat vineri, oficial candidatura pentru un mandat de deputat tot de Bucuresti.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea