Social

PD-L mentine alianta cu PNG in Consiliul General

PD-L mentine alianta cu PNG si nu vrea un viceprimar liberal la Capitala. Adriean Videanu a respins in numele PD-L solicitarea lui Sorin Oprescu de a avea un viceprimar din partea PNL.

In cadrul unei declaratii de presa, Adriean Videanu a anuntat ca i-a predat lui Sorin Oprescu mandatul la Primaria Bucurestiului : "Asa cum deja cunoasteti, am predat mandatul si biroul de primar general . Am avut o ora de discutii utile pentru ambele parti astfel incat primarul sa isi poata incepe mandatul in cele mai bune conditii".

Videanu a refuzat in numele PD-L ideea numirii uni viceprimar liberal chemand partidele politice sa se alature majoritatii din Consiliul General pentru rezolvarea problemelor din Bucuresti: "In urma discutiilor domnul Oprescu si-a manifestat dorinta de a avea un viceprimar de la PNL.

Fata de aceasta solicitare, vreau sa anunt ca PD-L isi mentine punctul de vedere legat de sustinerea proiectelor viabile ale domnului Oprescu. PD-L mentine alianta cu PNG si vom sustine in cadrul Consiliului general alegerea unui viceprimar din partea PD-L si un viceprimar din partea PNG. Invitam si PNL si celelalte formatiuni politice sa se alature majoritatii din Consiliu pentru pentru a rezolva problemele Bucurestiului".

Videanu a tinut sa dea asigurari ca PD-L si PNG vor avea o atitudine constructiva, nu cea pe care a avut-o PSD in perioada 2000-2004: " Asigur pe toata lumea ca majoritatea PD-L si PNG vor avea o atitudine constructiva. Asigur pe toata lumea ca nu vom avea atitudinea pe care PSD-ul a avut-o in perioada 2000-2004, de blocare a proiectelor Bucurestiului".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea