Social

PD-L isi lanseaza maine candidatul pentru Bucuresti

Liderul PD-L, Emil Boc, a anuntat ca democrat-liberalii isi vor lansa marti, oficial, candidatul pentru Primaria Bucuresti .

"Avem candidatul pentru Primaria Municipiului Bucuresti, el va fi maine anuntat. Este o problema care tine de strategia noastra de lansare", a subliniat democrat-liberalul, refuzand sa pronunte numele candidatului.

Totusi, presedintele partidului, Emil Boc a lasat sa se inteleaga ca Vasile Blaga va fi candidatul PD-L la Primaria Capitalei.

"Blaga va avea un sef de campanie, asa cum fiecare candidat are un sef de campanie", a spus el.
Boc a completat ca marti, la ora 12.00, va fi lansat oficial candidatul PD-L pentru Primaria Municipiului Bucuresti  iar  vineri, 11 aprilie, la Bucuresti va avea loc lansarea oficiala a tuturor candidatilor partidului pentru functiile de primar in municipiile resedinta de judet si presedinte de consiliu judetean.

Tot astazi, Emil Boc a anuntat Gheorghe Stefan a fost validat in unanimitate de BPN presedinte al PD-L Neamt, deoarece acesta a fost exclus din PNL si poate ocupa oficial aceasta functie.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea