Social

PD-L iese cu Vasile Nistor la CJ Bacau

Partidul Democrat Liberal si-a prezentat ieri candidatii pentru functiile de primar al municipiului Bacau si presedinte al Consiliului Judetean. Democrat-liberali au decis ca Vasile Nistor sa intre in cursa pentru Consiliul Judetean , iar vicepresedintele PD-L-ului sa candideze pentru scaunul de primar al municipiului.

La lansarea celor doi a fost prezent si Gheorghe Stefan , acesta fiind pus pe scos castanele din foc atunci cand cei doi se aratau depasiti de situatie. Intrebat fiind despre modalitatea prin care s-a stabilit drept candidat pentru presedintia CJ, Vasile Nistor, acesta s-a cam balbait. I-a venit in ajutor " Pinalti " cu o afirmatie ce contravine flagrant teoremei lui Gauss:

"in sondaje erau la egalitate Vasile Nistor si Ioan Chiriac, asa ca au hotarat dupa o serie de discutii ca Nistor sa ramana pe Primarie, iar Chiriac pe CJ". Nimic din cele declarate de cei trei de la prezidiu nu a lasat sa se inteleaga ca ar fi fost facut vreun sondaj sau ca ar fi existat in sanul partidului contracandidati . (continuarea in Informatia Bacaului)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Informatia Bacaului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea