Social

PD-L Giurgiu si-a stabilit candidatul la presedintia CJ

Presedintele PD-L Giurgiu , deputatul Valentin Iliescu, a declarat, joi, ca organizatia judeteana si-a stabilit candidatul pentru conducerea Consiliului Judetean, precum si 99 la suta dintre candidatii pentru alegerile locale din acest an.

"In urma a doua sedinte ale Biroului Permanent Judetean al PD-L Giurgiu si a unor sondaje de opinie initiate de partid, am stabilit ca prim-vicepresedintele PD-L Giurgiu, Dan Victor Nitulescu, presedinte al organizatiei municipale, este candidatul nostru la presedintia Consiliului Judetean", a declarat deputatul Valentin Iliescu, intr-o conferinta de presa.

El a spus ca sondajele de opinie au fost realizate cu sprijinul uni sociolog italian si a unor operatori din randul organizatiei judetene, pe un esantion de 2.500 de persoane din municipiu si 1.300 de persoane din judet. valentin iliescu a spus ca, in urma acestor sondaje, majoritatea optiunilor i-au revenit lui Dan Victor Nitulescu, fara a prezenta date in acest sens.

Pe lista de posibili candidati ai PD-L pentru conducerea Consiliului Judetean Giurgiu a figurat si Valentin Iliescu, care insa nu s-a aratat deranjat de faptul ca a fost invins in preferintele giurgiuvenilor de un coleg de partid. "Rolul unui lider politic nu este acela de a candida pentru toate functiile politice, ci, in primul rand, de a forma o echipa", a spus el.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea