Social

PD-L este favorit intr-un sondaj local

Un sondaj de opinie realizat de SC EuRoSurvey, in perioada 3- 23 aprilie , comandat si platit de postul local de televiziune TV Oltenia din Craiova, releva ca primarul Antonie Solomon (PD-L) ar putea fi votat, la alegerile locale din 1 iunie, de 65% dintre alegatori , iar viceprimarul Gheorghe Nedelescu (PSD) de 16%, transmite corespondentul Rompres. La Consiliul Local al municipiului Craiova, PD-L ar obtine 37% din voturi, PSD - 20%, iar PNL - 6%.

In ceea ce priveste alegerile pentru Consiliul Judetean, PD-L ar obtine 34% din voturile alegatori, PSD - 27%, iar PNL - 12%. In competitia pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj , favorit este candidatul PD-L, Radu Berceanu, cu 41% din intentiile de vot, urmat de reprezentantul PSD, Ion Prioteasa, actualul presedinte a CJ Dolj, cu 23 %.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.753 de respondenti, reprezentativ pentru populatia cu drept de vot din municipiul Craiova si judetul Dolj si are o marja de eroare de +/- 2,9%, la un nivel de incredere de 95%. EuRoSurvey este o firma specializata in sondarea opiniei publice si studii de marketing. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea