Social

#calin popescu tariceanu #pdl #ancheta

PD-L cere cercetarea lui Tariceanu

Deputatii PD-L au cerut conducerii Camerei avizul pentru inceperea urmaririi penale a fostului prim ministru, Calin Popescu Tariceanu, pentru contractul Sterling .

Solicitatea va fi discutata in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, dupa luarea unei decizii in ceea ce priveste comisia de ancheta din cazul Ridzi .

Acuzatiile la adresa lui Tariceanu legata de contractul Sterlin au izbucnit in timpul campaniei pentru presedintia PNL, castigata de Crin Antonescu.

Comisia de ancheta condusa de Iulian Iancu a aprobat raportul final in data de 25 iunie . Concluzia anchetei a fost ilegalitatea contractului dintre compania Sterling si Agentia Nationala de Resurse Minerale. Statul roman a fost prejudiciat in urma renuntarii la drepturile de explorare a resurselor petroliere din platoul Marii Negre.

Raportul sustine ca semnarea contractului a fost facuta "fara mandatul Guvernului, cu date si informatii nereale", informeaza Evenimentul Zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea