Social

#catalin flutur #constantin contac #botosani #functii minstere

PD-L Botosani este pregatit de negocieri, PSD asteapta deciziile de la centru

Liderul PD-L Botosani, Catalin Flutur , a declarat, miercuri, ca sefii institutiilor descentralizate vor fi numiti ca si la ministere, iar primii vor alege reprezentantii PDL, apoi fiecare partid cate doi, insa liderul PSD constantin contac a afirmat ca asteapta decizia de la centru pentru negocieri.

Catalin Flutur a spus ca modul de impartire a fost stabilit recent. "Noi nu am stiut pana ieri asta, pentru ca mai erau alte probleme: impartirea autoritatilor si agentiilor, a secretarilor de stat pe fiecare minister. Noi am facut niste propuneri pentru secretari , dar nu stim daca va fi cineva din Botosani", a afirmat Catalin Flutur, adaugand totodata ca prefectul va fi al PD-L, iar subprefectii vor fi propusi de social-democrati.

De cealalta parte, presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a declarat ca a avut o discutie cu Flutur, care l-a informat ca are deja un regulament de negociere.

"Eu i-am spus ca inca nu am un regulament. Vorbe se aud multe, dar nu stim nimic concret. Presedintele nostru este plecat in America si pana luni nu cred ca vom sti exact regulamentul. in mare, noi vom purta discutii in prealabil", a subliniat Contac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea