Social

PD-L acuzat ca a transformat lipirea afiselor intr-o lupta de strada

Liberalii si social democratii au criticat luni in conferinte de presa separate modul in care democrat liberalii inteleg sa faca afisajul electoral sustinand ca PD-L a transformat lipirea de afise intr-o „lupta de strada”.

Presedintele organizatiei municipale Suceava PNL, Angela Zarojanu, candidatul liberalilor la functia de primar , a acuzat PD-L ca obstructioneaza PNL la lipirea afiselor electorale folosind pentru aceasta activitate  persoane platite, „persoane dubioase certate cu legea”.

Zarojanu sustine ca lipitorii de afise ai PNL care de regula sunt tineri in special studenti sunt intimidati de oamenii PD-L-ului ajungindu-se  de multe ori la acte de huliganism . Candidata liberala a spus ca s-a ajuns pina acolo incat s-au furat afise ale PNL din masini lucru care in opinia ei intrece orice masura.

Zarojanu a facut apel la campanie civilizata si a solicitat priamrului Ion Lungu, contracandiadul ei de la PDL, sa imparta panourile electorale pe partide ca sa apuce si celelalte formatiuni politice ceva spatiu nu numai PD-L. La rindul sau directorul de campanie al PNL, Mihai Steiciuc, a tinut sa sublinieze faptul ca PD-L este partidul care te invata sa nu respecti legea parafrazind conceptul „PDL partidul care te invata”. (continuarea in Suceava News)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Suceava News

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea