Social

PD-L a dat semnalul "Cumparati voturi, fratilor!"

Liderul PSD Miron Mitrea a declarat ca alegerile locale din 1 iunie au fost cele mai prost organizate alegeri din istoria postdecembrista. Totodata, Mitrea crede ca PD-L ar trebui sa "tina gura inchisa " in urmatoarea perioada in legatura cu fraudarea alegerilor avand in vedere ca partidul, in frunte cu Gheorghe Flutur, a dat semnalul "Cumparati voturi, fratilor!".

Dovada proastei organizari a alegerilor au fost localitatile Stefanesti si Sintesti , dar nu numai, sustine Mitrea. Potrivit acestuia, nereguli s-au semnalat si in alte localitati, precum Mereni din Teleorman, unde nu s-a putut vota de la ora 14, sau Cogealeac din Constanta, unde s-au cumparat voturile.

"S-a sarit calul si contracandidatii nostri, mai ales cei de la PD-L, ar trebui sa aiba un pic de rusine si sa tina gura inchisa pe perioada urmatoare privind frauda electorala dupa ce in frunte cu Flutur au dat semnalul "Cumparati voturi, fratilor, in Romania!", lucru care s-a si intamplat in multe locuri, din pacate", a declarat liderul PSD.

Liderul PD-L Adriean Videanu acuzase PSD de tentativa de fraudare a alegerilor in judetul Ilfov. Videanu a declarat ca PSD este sprijinit in acest demers de PNL si de Biroul Electoral Central si ca la baza incercarii de fraudare a alegerilor sta "mafia terenurilor".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea