Social

PC scapa cu functiile intacte

Timp de citeva ore, conservatorii au fost ieri pe punctul de a pierde pozitia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si sefia Comisiei juridice. Declaratia impaciuitoare a premierului Tariceanu a blocat sanctionarea conservatorilor.

Ciuca a mentionat ieri ca s-a uitat ce s-a intimplat luni seara, si in aceasta dimineata (ieri - n.a.), in discutiile cu lideri din Coalitie s-a decis sa colaboram in continuare, desi liderii PC minimalizeaza o eventuala excludere a lor. Noi auzim la radio, ba ca nu mai sintem la guvernare, ba ca sintem in afara Coalitiei, totusi, sint multi care le vor capul conservatorilor. Am intrat la guvernare pentru ca nu am avut incotro. Presedintele Traian Basescu ne-a invitat si a insistat.

Acum, daca presedintele si premierul Tariceanu spun ca nu mai este nevoie de noi, vom iesi. Riscul stabilitatii politice si al actului de guvernare le va apartine partenerilor din Coalitie, a declarat ieri purtatorul de cuvint al conservatorilor, deputatul Bogdan Ciuca . Conservatorii se declara nemultumiti de faptul ca nici una dintre initiativele legislative propuse de ei nu sint luate in seama sau acuza faptul ca sint furate de catre Executiv. Ciuca a explicat ieri ca unele actiuni de fronda ale conservatorilor sint cauzate de marginalizarea lor in Coalitie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea