Social

PC ii sustine in turul doi pe Sorin Oprescu si pe Andrei Chiliman

PC a recomandat marti sustinatorilor si membrilor de partid sa-l voteze in turul doi pentru Capitala pe independentul Sorin Oprescu, iar la Sectorul 1 pe liberalul Andrei Chiliman .

Secretarul general al conservatorilor, Codrut Seres, a anuntat ca PC, prin reprezentantii sai, a recomandat sustinatorilor si membrilor de partid sa-l voteze pe Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, chiar daca nu a existat o decizie a Biroului Permanent in acest sens. "Este o recomandarea pe care personal am facut-o colegilor si apropiatilor mei", a afirmat oficialul conservator.

De asemenea, fostul candidat al partidului la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu , l-a asigurat pe competitorul sau Sorin Oprescu de toata sustinerea in turul al doilea si a facut un apel la electoratul propriu sa-l voteze pe independent "in aceasta batalie cu mafia imobiliara".

Un alt anunt al conservatorilor a venit tot din partea vicepresedintelui Codrin Stefanescu, potrivit caruia PC il va sprijini pe liberalul Andrei Chiliman in competitia electorala pentru Sectorul 1, in timp ce pentru Sectoarele 5 si 6 o decizie a liderilor de filiale a fost asteptata marti seara.

"Imi asum rezultatul din aceste alegeri. Nu dau vina nici pe furtul din sectiile de votare, nici pe haosul privind voturile anulate", a declarat Codrin Stefanescu.

"La filiala Bucuresti, vom lupta impotriva mafiei imobiliare a PD-L pana in panzele albe. Faptul ca, sa zicem, m-au pus cu botul pe labe acum si mi-au tras o palma puternica (...), asta nu ma determina sa ma las pagubas", a declarat Codrin Stefanscu.

Conservatorii au facut si o sinteza a rezultatelor la nivelul intregii tari, printre cifrele comunicate de oficialii partidului se afla alegerea a 10 primari, 16 consilieri judeteni si 1.397 de consilieri municipali, orasenesti si comunali.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea