Social

PC isi anunta partenerii de guvernare ca va decide in luna ianuarie daca mai ramine alaturi de ei sau nu. Purtatorul de cuvint Bogdan Ciuca a declarat ieri ca Departamentul de Analize si Prognoze al partidului lucreaza la o evaluare in acest sens, pe care o va prezenta Biroului Permanent.

Avertismentele PC se vor a fi un semnal dat partenerilor in conditiile in care in acest an initiativele care poarta brandul PC nu si-au gasit loc in programul de guvernare. Or, conservatorii ar dori ca anul viitor sa vada promovate macar citeva dintre proiectele lor: reducerea TVA, votul uninominal sau legea privind confiscarea averilor nejustificate, botezata Legea Voiculescu. Cea mai recenta nemultumire a PC este ca seful ANAF, Sebastian Bodu , s-ar fi inspirat din legea voiculescu pentru a infiinta o agentie care sa raspunda de controlul tuturor averilor. Desi, de fapt, Agentia pentru Integritate Morala era un proiect pe care a incercat sa-l puna in practica, la inceputul anului, si Monica Macovei, conservatorii sustin ca paternitatea ideii li se cuvine. Ca urmare, PC i-a cerut Monicai Macovei sa precizeze daca exista sau nu o solicitare a UE pentru infiintarea in Romania a unei agentii care sa vizeze controlul averilor. (L.C.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea