Social

Pavelescu s-a luat la trinta cu masina

Pentru ca a fost protagonistul unui accident rutier , Vasile Pavelescu nu a mai putut candida ieri pentru posturile de vicepresedinte, respectiv membru in Biroul Executiv al Federatiei Romane de Lupte.


Adunarea Generala de alegeri din cadrul Federatiei Romane de Lupte, ce s-a desfasurat ieri, a fost marcata de un incident neplacut, care l-a avut in prim-plan pe directorul CS Cimpulung Muscel, Vasile Pavelescu. Candidat atit la functia de vicepresedinte al forului de specialitate, cit si la cea de membru in Biroul Executiv, Pavelescu nu a putut fi prezent in sala - asa cum cere statutul - deoarece, in drum spre Bucuresti, a fost protagonistul unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut la Pitesti. Am acrosat pe cineva cu masina. Este vorba despre o fractura, acum sa vedem cum se va consolida. Din aceasta cauza, nu am mai putut participa la alegeri. Se schimbasera prioritatile, a trebuit sa fac toate formalitatile, a declarat Vasile Pavelescu.

Poteras , ales in unanimitate

Candidat unic la presedintia federatiei, primarul sectorului 6, Cristian Poteras , nu a avut nici un fel de emotii la Adunarea Generala de ieri, el fiind ales in unanimitate, cu 96 de voturi. Voi putea sa ma ocup atit de primarie, cit si de federatia de lupte. Un prim obiectiv al meu va fi organizarea unei festivitati, care sa marcheze cei 75 de ani de existenta a forului roman de specialitate, a spus Poteras. (R.M.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea