Social

Pavelescu: “Nu puteam refuza sprijinul lui Gigi Becali”

Prim-vicepresedinetele PNTCD , aurelian pavelescu a declarat ca nu putea sa refuze sprijinul oferit de Gigi Becali doarece electoratul acestui acesta il poate ajuta sa ajunga in turul doi .

"A fost o intamplare ca am ajuns la Becali. Nu am facut o alianta politica, nu ca nu ar fi fost buna. E vorba de o sustinere politica. Nu pot sa refuz un sprijin care este foarte serios. Daca are veni elecoratul lui Gigi spre mine, pot sa intru in turul doi", a declarat Pavelescu.

Aurelian Pavelescu a comentat ironic candidatura lui Vasile Blaga spunand ca este "cea mai buna alegere pe care o putea face PD-L".

"Vasile Blaga trebuie sa dea socoteala pentru Traian Basescu, pentru ce s-a intamplat in PD. Are intreaga responsabilitae ca sef al partidului", a continuat Pavelescu .

In ceea ce priveste o alianta pre-electorala cu PNL, pentru alegerile parlamentare, Aurelian Pavelescu a spus ca discutiile raman deschise.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea