Social

Pavel Nedved nu va juca la Campionatele Europene

Foarte popularul mijlocas al nationalei de fotbal a Cehiei, Pavel Nedved, a hotarat sa nu participe la Campioantele Europene de Fotbal din Elvetia si Austria, in ciuda rugamintilor insistente ale presei din Praga.

Cehul si-a anuntat retragerea de la nationala in 2006, dupa turneul final din Germania, iar revenirea mijlocasului lui Juventus Torino, parea in vara din ce in ce mai reala, mai ales dupa ce playmaker-ului Thomas Rosicky s-a accidentat, dar decizia lui Nedved este de neclintit.

Antrenorul nationalei cehiei, Karel Bruckner, a anuntat miercuri un lot provizoriu de 23 de jucatori, care voi fi prezenti in cantonamentul de la Bad Kleinkirchheim. Revenirea la echipa a lui Radoslav Kovac, este vestea buna, acesta fiind apt de joc dupa o operatie la umar.

Bruckner a convocat si un debutat: Vaclav Sverkos, atacantul de 24 de ani de la Banik Ostrava, actualul golgheter al campionatului cehiei.

Lotul Cehiei este:

Portari: Petr Cech (Chelsea FC), Jaromir Blazek (1. FC Nürnberg), Daniel Zitka ( RSC Anderlecht).

Fundasi: Marek Jankulovski (AC Milan), David Rozehnal (S.S. Lazio ), Tomaa Ujfalusi (ACF Fiorentina), Zdenek Pospech (FC Kobenhavn), Zdenek Grygera (Juventus), Michal Kadlec (AC Sparta Praha), Tomaa Sivok (AC Sparta Praha), Radoslav Kovac (FC Spartak Moskva).

Mijlocasi: Tomas Galasek (FC Nurnberg), David Jarolim (Hamburger SV), Jaroslav Plasil (CA Osasuna), Jan Polak ( RSC Anderlecht), Marek Matejovsky (Reading FC), Libor Sionko (FC Kobenhavn), Daniel Pudil (SK Slavia Praha), Stanislav Vlcek (RSC Anderlecht).

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea