Social

#handbal #romania #cupa europeana

Patru echipe romanesti in Cupele Europene de handbal

Ramnicu Valcea , rulmentul Brasov , si Otelul Galati sustin in acest weekend meciuri in fazele superioare ale cupelor europene la handbal feminin .

va juca maine la Podgorica in Grupa a II-a principala a actualei editiii a Ligii Campionilor, in compania formatiei muntenegrene Buducnost (ora 19.00), o victorie a campioanei Romaniei reprezentand un atu important pentru o clasare intre primele doua locuri, care asigura calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

In sezonul 2007/2008 al Ligii Campionilor, Oltchim a invins in ambele manse formatia din Podgorica in Grupa D a competitiei (35-22, 32-21). In acest sezon insa, Buducnost a reusit in faza grupelor victorii pe teren propriu la echipe precum Hypo Viena si FCK Handbold (Danemarca), aratand un progres fata de sezonul trecut. Meciul din Muntenegru este arbitrat de o brigada din Ucraina, Valentin Vakula si Aleksandr Liudovyk.

Continuarea in Romania Libera

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea