Social

#cutremur #cutremur romania #seisme vrancea

Patru cutremure s-au produs duminica in zona Vrancea

Institutul National pentru Fizica Pamantului a anuntat ca in cursul zilei de duminica s-au produs patru seisme in zona Vrancea, magnitudinile lor fiind cuprinse intre 2,6 si 3,4 grade pe scara Richter.

Primul cutremur s-a produs la ora 3:02, la o adancime de 118 kilometri, avand o magnitudine de 3,4 grade. Al doilea seism a avut loc la ora 5:13, la o adancime de 114 kilometri si cu o intensitate de 2,6 grade pe scara Richter.

Al treilea cutremur s-a produs la ora 17:54, la o adancime de 133 de kilometri, si a avut o magnitudine de 3 grade. Ultimul seism a fost de 4 grade si a avut loc la ora 19:14, la o adancime de 108 kilometri.

Mircea Radulian, directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, spune ca in medie, pe luna, se inregistreaza 15-20 de seisme. El a precizat ca activitate seismica recenta este mica in comparatie cu statisticile seismologilor. "2012 nu reprezinta nimic special pentru Romania" (din punct de vedere al cutremurelor - n.r.), a declarat Radulian la Realitatea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea