Social

Patronul unui restaurant din Capitala a fost jefuit de 3 miliarde de lei

Locuinta patronului restaurantului "Dino Park Impex SRL, din Capitala, a fost sparta , vineri seara, hotii plecand cu o casa de bani, in care se aflau bani si bijuterii in valoare de aproape trei miliarde de lei. Potrivit anchetatorilor, spargatorii au lasat mai multe urme in locuinta, iar politistii deja au un cerc de suspecti .

Familia Dinu a ramas stupefiata cand, intorcandu-se la domiciliu, a gasit o fereastra sparta, iar din locuinta lipsea casa de bani. Sotia lui Marian Dinu, de 52 de ani, a fost prima care a observat spargerea. Femeia nu a mai indraznit sa faca un pas in plus in locuinta pana nu au sosit politistii. Imediat, in jurul imobilului de pe strada Crinului nr. 100 s-a adunat intreg cartierul.

Toata lumea incerca sa-i sustina pe membrii familiei Dinu, care nu intelegeau de ce au cazut victime a doua oara spargatorilor de locuinte. Dupa cum a declarat anchetatorilor, Marian Dinu nu se confrunta pentru prima data cu acest fel de probleme, in urma cu cativa ani cazand victima aceluiasi gen de infractori. Insa, de data aceasta, paguba este mult mai mare.

Au escaladat gardul si au spart o fereastra

Potrivit anchetatorilor, hotii au escaladat gardul, iar prin fortarea unei ferestre au patruns in casa respectiva. In afara de casa de bani, care era de marimea unui televizor, hotii nu au mai luat nimic. Victimele sustin ca aveau in casa de bani aproximativ doua miliarde de lei si bijuterii in valoare de 700 milioane de lei, bunuri neasigurate. Politistii au demarat investigatiile, constatand ca hotii nu au "lucrat cu manusi, intrucat au gasit numeroase urme la locul faptei.

Mai mult, in timpul cercetarilor, anchetatorii au folosit si cainele de urma. In prezent, ancheta este in plina desfasurare, politistii stabilind deja un cerc de suspecti.

Pagubitul a promis o recompensa consistenta oricarei persoane care poate oferi informatii ce vor conduce la rezolvarea cazului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea