Social

#elena udrea #cazino litoral #sorin constantinescu

Patronii de cazinouri nu vor sa mearga pe litoral cu Udrea

Planul ministrului Turismului Elena Udrea de a aduce cazinourile pe litoral nu este prea bine primit de patronii unor astfel de locatii, care il considera nerealizabil.

"Planul acesta cu cazionurile este o mare prostie. Avem clienti care vin in weekend cu avionul din Israel, Turcia sau Grecia, special ca sa joace. La Marea Neagra cu ce-i ducem, aterizeaza in Mamaia? Cazinourile sunt pentru oameni bogati si oamenii bogati merg in concediu in afara tarii. Nici daca ne-ar scuti 10 ani de la plata tuturor impozitelor, nu ni s-ar parea un plan bun", sustine presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania, Sorin Constantinescu , citat de Gandul.

Ministrul este de parere ca prin aducerea cazinourilor pe litoral proprietarii de cazinouri vor avea beneficii economice deoarece vor avea si sustinerea necesara, prin stimulente financiare acordate de Ministerul de Finante .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea