Social

#coleciv #club colectiv #parchetul general #audieri # patroni colectiv

Patronii clubului Colectiv, audiati astazi la Parchet

Patronii clubului Colectiv au ajuns astazi la Parchetul General. Celor trei patroni le va fi prezentat rezultatul expertizei dispusa de procurorul de caz.

Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu sunt acuzati de ucidere din culpa in cazul incendiului din club Colectiv, ce a avut loc in fatidica noapte de 30 octombrie. In prezent, cei trei sunt plasati in arest la domiciliu.

Toti cei implicati in dosar vor afla astazi decizia luata de procurori in urma efectuarii expertizei.

Anchetatorii au aratat ca patronii Colectiv nu au respectat limita maxima de 80 de persoane. In noaptea de 30 octombrie, in club, aflandu-se aproximativ 400 de persoane, intr-un spatiu de doar 425 de metri patrati.

In acest caz mai sunt implicati si fostul primar al Bucurestiului Cristian Popescu Piedone si doua angajate de la Primaria Sectorului 4 - Aurelia Iofciu, sefa Serviciului autorizari comerciale, si Luminita Larisa Ganea, angajata la acelasi serviciu. Cei tei au fost arestati in 7 noiembrie, masura luata intr-un dosar instrumentat de DNA privind autorizarea clubului Colectiv, potivit mediafax.ro.

Fostul edil este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altcineva un folos necuvenit si fals intelectual, iar cele doua angajate ale Primariei Sectorului 4, de complicitate. Cei trei au contestat decizia Judecatoriei Sectorului 4. In urma contestatiei s-a decis ca cei trei sa fie cercetati in libertate.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea