Social

#arest prevetiv #arest #acord patronate #club colectiv #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv

Patronii clubului Colectiv afla astazi daca vor fi arestati

Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, cei trei patroni ai clubului Colectiv, au fost retinuti aseara, dupa audierile de la Parchetul General. Cei trei urmeaza sa afle astazi daca vor si arestati.

 

Potrivit libertatea.ro, cei trei nu au dat nicio declaratie presei atunci cand nu au dat nicio declaratie.

Cei trei actionari ai clubului sunt in stare de soc si au plans la audieri. Acestia sunt afectati profund de cele intamplate. Cei nu s-au opus verificarilor si nu au ascuns probe, sustine antena3.ro.

Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu sunt acuzati de omor din cupla si vor afla in cursul zilei de astazi ce au decis procurorii in privinta lor. Acestia risca ani buni de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati.

In acuzatiile oficiale comunicate ieri de Parchet se contureaza o pedeapsa maxima de 11 ani si 8 luni pentru patronii clubului Colectiv. Concret, Codul Penal prevede pentru uciderea din culpa o pedeapsa cuprinsa intre 2 si 7 ani, insa in situatii precum cea de fata, in care numarul victimelor este mai mare de doua persoane, pedeapsa se poate majora cu cel putin inca jumatate. Ceea ce inseamna ca patronii de la Colectiv risca 10 ani si jumatate de inchisoare. In cazul acuzatiei de vatamare corporala din culpa, pedeapsa este intre 6 luni si 3 ani sau amenda, insa, avand in vedere numarul mare de victime, si in aceasta situatie limitele de pedeapsa se majoreaza cu o treime, rezultand cel mult patru ani. Tinand cont de noile prevederi penale, daca in cazul celor trei acuzatiile vor ramane aceleasi si in fata judecatorilor, magistratii i-ar putea pedepsi cu cel mult 11 ani si 8 luni de inchisoare, sustine libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea