Social

#cfr cluj #arpad paszkany

Paszkany, precum Becali: De acum eu fac echipa la CFR

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany , a facut un anunt socant . El va copia modelul lui Gigi Becali si se va implica in alcatuirea formatiei, sfidand astfel rolul antrenorului.

"Pana acum nu i-am spus nici unui antrenor ce sa faca la echipa. Dar va asigur ca de acum inainte nu voi mai fi de acord cu ideea ca tehncianul sa fie singurul responsabil, ma voi implica in alcatuirea echipei. Antrenorul nu isi va mai face singur de cap. Puneti-va in situatia mea, a investitorului, un tehnician vine si ia bani multi, iar daca face prostii va trebui sa-l penalizez. Da, as fi de acord, daca vine cu o garantie bancara de 5 milioane de euro care sa faca dovada profesionalismului sau. Jucatorii si antrenorii vor da altfel socoteala de aici incolo", a spus Arpad Paszkany pentru gsp.

Maurizio Trombetta nu este atat de sigur ca se va "bucura" de implicarea patronului in echipa. Arpad Paszkany a precizat ca nu este inca hotarat daca sa mearga in continuare pe mana italianului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea