Social

# probleme digestive #constipatie #pastila revolutionara

Pastila revolutionara care elimina problemele digestive

Savantii israelieni au gasit inlocuitorul perfect pentru laxative. Constipatia poate fi tratata de acum tratata cu o pastila vibratoare, un nou dispozitiv medical inventat de o echipa de cercetatori de la Institutul de Gastroentologie si Hepatologie din Tel Aviv.

Spre deosebire de clasicele substante cu efect laxativ, noua pastila nu secreta niciun compus periculos in interorul tractului digestiv. Pastila, care este actionata de un motor minuscul, este programata sa vibreze la sase ore dupa inghitirea ei, iar studiile efectuate au demonstrat ca dubleaza numarul scaunelor eliminate de pacientii suferinzi de constipatie cronica.

Capsula vibratoare s-a dovedit a nu avea efecte secundare, comparativ cu laxativele. "Uneori, tratamentul medicamentos poate cauza pacientilor mai multe probleme decat cea initiala. Noi am incercat sa imitam miscarea naturala a muschilor din organism", a explicat dr. Yshai Ron, conducatorul echipei de cercetatori. Constipatia cronica afecteaza cel mai mult femeile, iar varsta inaintata creste riscul de imbolnavire al acestora.

Sursa foto: nutri-health.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea