Social

#osteoporoza #pasta de dinti #fluor pasta de dinta #efecte fluor #pasta de dinti nociva

Pasta de dinti, otrava lenta. Vezi ce boli poate declansa fluorul!

O analiza stiintifica recenta privind efectele fluorului asupra sanatatii umane plaseaza pasta de dinti printre produsele periculoase pentru sanatatea noastra. O jumatate de tub de pasta de dinti contine o cantitate de fluor capabila sa provoace moartea unui copil.

Noul studiu a fost efectuat de Consiliul National al Cercetarii din Canada, iar rezultatele acestuia au fost facute publice de site-ul Naturopathic Options. Conform expertilor canadieni, efectele fluorului ar trebui studiate mult mai atent, substanta dovedindu-se mai periculoasa decat plumbul pentru sanatatea organismului uman.

Conform studiului, consumul de fluor poate genera aparitia unor boli precum Alzheimer, diabet de tip 2, hipotiroidism, osteoporoza, cancer osos si cancer de vezica. De asemenea, substanta pare sa influenteze fertilitatea femeilor si declanseaza aparitia pubertatii timpurii.

Sursa foto: blog.cleure.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea