Social

#inteligenta #ciori # limbaj extraterestru #studiu ciori

Pasarile care ar putea deconspira secretul extraterestrilor

Ciorile ar putea ajuta oamenii de stiinta sa deconspire secretul in ceea ce priveste limbajul extraterestru, conform unui studiu realizat de cercetatorii germani de la Universitatea Tubingen.

 

Oamenii de stiinta au analizat in cadrul studiului comportamentul si inteligenta acestor pasari, despre care se stia ca sunt o categorie aparte in ceea ce priveste inteligenta.

Asadar, potrivit expertilor in neurobiologie, creierul ciorilor poate produce un comportament inteligent atunci cand ele trebuie sa ia o decizie strategica. Acelasi proces se intampla si in cazul creierului uman, desi oamenii si ciorile nu au niciun stramos comun apropiat.

Cu toate acestea, studiul cercetatorilor germani a oferit informatii pretioase despre felul in care functioneaza creierele unor mamifere, iar acest tipar ar putea sa se aplice si in cazul formelor de viata extraterestra, potrivit "Daily Mail", citat de Mediafax.

Sursa foto: botosaneanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea