Social

#circulatie #pasaj #constructii #lucrari #sorin oprescu #pasajul muncii

Pasajul Muncii va fi gata la inceputul anului viitor

Madalin Dumitru, directorul Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti, a anuntat marti ca lucrarile la Pasajul Muncii vor fi finalizate la inceputul anului 2012.

El l-a informat pe Sorin Oprescu, aflat in vizita de lucru la pasaj , ca in lucrarile vor fi aproape gata in luna decembrie, exceptie facand linia de tramvai.

Madalin Dumitru a declarat ca in prezent se lucreaza la supralargirea bretelelor de acces la doua si respectiv trei benzi in functie de segment, precum si la trotuare si la reabilitarea interioara a pasajului prin placare.

Valoarea contractului "Imbunatatirea conditiilor de circulatie la Pasajul Muncii" este de aproximativ 10 milioane de euro.

Reabilitarea acestui pasaj si a intersectiei de la Piata Muncii face parte dintr-un program mai larg de refacere a intersectiilor care intretaie inelul principal de circulatie al Capitalei, a precizat Sorin Oprescu.

"Urmeaza Podul de la Timpuri Noi si zona Mihai Bravu precum si construirea unui nou pasaj rutier subteran in zona Big Berceni si in acest fel se inchide inelul unu de circulatie", a adaugat Oprescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea