Social

Partidul autoizolarii absolute

Pe fisa mea de absolvent al Facultatii de Filozofie din Cluj, cea mai mica nota (8) apare in dreptul disciplinei Istoria PCR . Slabele mele rezultate la Istoria PCR nu exprima, Doamne fereste!, vreo disidenta ascunsa. E vorba pur si simplu de o slabiciune intelectuala. Profesorul, un mediocru multilateral, avea mania cifrelor memorate mecanic. La capitolul Memoria turuitoare stau prost. Daca acest curs s-ar fi predat altfel, as fi avut probabil, si la Istoria PCR nota de la celelalte discipline: 10. In definitiv, istoria PCR e la fel de interesanta ca istoria oricarui partid. Daca nu chiar mai interesanta.

Desi am avut o prestatie firava la examen, am retinut ca unul dintre capitole se intitula Politica de aliante a PCR. Prin multe determinatii, Partidul Democrat-Liberal aminteste de PCR. Ca si PCR, e un partid subordonat pina la tiv hachitelor unui om: Traian Basescu. Ca si in cazul PCR, liderii PD-L nu scot o vorba pina nu socotesc daca ea l-ar putea supara sau nu pe Liderul de la Cotroceni.  Ca si in cazul PCR, imaginea publica a PD-L e cea a unei suprafete de marmura la un wc de lux: nu se vede nici o incretitura. Toti o apa si un pamint, liderii PD-L n-au nuante, n-au nici macar vorbe proprii. Repeta papagaliceste spusele lui Traian Basescu.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea