Social

Parlamentarii candidati la locale sunt obligati sa demisioneze

Parlamentarii filialei PSD Neamt care doresc sa candideze la alegerile locale din luna iunie trebuie sa demisioneze din Camera Deputatilor si Senat, a declarat, miercuri, pentru ROMPRES, liderul organizatiei, deputatul Ioan Munteanu.

Decizia a fost adoptata de Delegatia permanenta a PSD Neamt care a permis insa doua derogari, in cazul candidatilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean si primar al municipiului Piatra Neamt .

"Eu am fost solicitat de organizatie sa candidez pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, nu am cerut eu sa candidez, deci era normal sa nu fiu obligat sa demisionez din Camera Deputatilor", a declarat deputatul Ioan Munteanu.

El a afirmat ca deputatul Razvan Bobeanu, candidatul PSD la Primaria Piatra Neamt, a primit derogare ca sustinere fata de curajul de a intra in cursa electorala cu actualul primar, Gheorghe Stefan . Ceilalti trei parlamentari ai PSD Neamt, respectiv deputatii Iulian Iancu si Ioan Bivolaru si senatorul ioan chelaru au renuntat la intentia de a candida la alegerile locale, deoarece erau nevoiti sa demisioneze din Parlament.

"Daca vrei sa candidezi la locale trebuie sa iti asumi responsabilitatea si nu sa te intorci repede in Parlament daca pierzi alegerile. Acesta a fost principiul de baza al hotararii", a adaugat Ioan Munteanu.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea