Social

#Park4Fly.ro #parcare Otopeni #parcare

Park4Fly.ro: Conditii sigure si de calitate pentru parcare in Otopeni

Park4Fly a luat nastere de la ideea in care soferii care pleaca in vacanta isi doresc intotdeauna sa stie ca autoturismele lor vor fi in siguranta pentru intreaga perioada a concediului. Intrucat Bucurestiul este un oras extrem de aglomerat, iar lipsa parcarilor publice inca reprezinta o problema, Park4Fly vine in sprijinul soferilor, punandu-le la dispozitie o solutie excelenta: parcare la aeroportul Henri Coanda! Este vorba despre un spatiu sigur, in care toate autoturismele pot fi lasate fara nicio problema, indiferent de perioada in care soferii urmeaza sa plece din oras sau poate chiar din tara!

 

Despre parcarea Park4Fly

Spatiul de parcare se afla la doar 800 de metri distanta de aeroport din Otopeni si are o capacitate de peste 150 de locuri. Park4Fly dispune chiar si de monitorizare video 24 de ore, 7 zile pe saptamana, iar clientii au si posibilitatea de a-si vedea autoturismele live, pe Internet, in cazul in care vor sa se asigure ca totul este in regula. In plus, soferii pot beneficia de transfer gratuit pana la Terminalul Plecari sau de la Terminalul Sosiri inapoi.

Cum se poate face o rezervare?

Soferii care vor sa rezerve un loc de parcare, pot face acest lucru in diferite moduri. In primul rand, ei au la dispozitie un numar de telefon disponibil in permanenta. De asemenea, clientii pot trimite un mesaj pe adresa de e-mail a companiei sau isi pot face rezervarea singuri, direct pe site.

Preturi

In ceea ce priveste preturile, acestea sunt exprimate in lei per zi si variaza in functie de tipul de autoturism. Cu cat perioada in care soferii au nevoie de serviciile Park4Fly este mai mare, cu atat preturile per zi scad. De exemplu, pentru o masina, clientii pot plati intre 37,80 lei pe zi si pana la 11,70 lei pe zi, daca opteaza pentru o perioada de peste 23 de zile.

In ceea ce priveste tarifele pentru microbuze, variaza intre 49,90 lei pe zi si 14,25 de lei pe zi, atunci cand numarul de zile in care soferii lasa masina aici este mai mare de 23 de zile. Important este ca toti clientii care au nevoie de parcare pe termen lung la Otopeni pot discuta cu reprezentantii companiei, pentru a obtine o oferta personalizata! Toate preturile pot fi studiate in detaliu pe site-ul Park4Fly.ro.

Cei care aleg sa-si lase masinile in spatiul pus la dispozitie de Park4Fly trebuie sa achite integral pretul parcarii atunci cand isi lasa masina aici. In cazul in care, din diferite motive, soferii intarzie sa ridice autovehiculul sau microbuzul, trebuie sa achite si numarul de zile in care si-au lasat aici masinile.

Soferii merita sa beneficieze de locuri de parcare in cele mai bune conditii, astfel incat atunci cand pleaca din Bucuresti sa fie linistiti ca autoturismele lor sunt in siguranta. In acest mod, vor evita situatiile neplacute pe care le-ar putea intalni in cazul in care isi lasa masinile parcate neregulamentar.

De asemenea, calatoria pana la aeroport va fi una confortabila, in autoturismul companiei, fara a fi nevoie ca soferii sa apeleze la mijloacele de transport in comun. La incheierea vacantei, clientii nu trebuie decat sa isi ridice masinile de la Park4Fly!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea